Школске вести

Донација „Сосијете женерал“ банке ОШ „Десанка Максимовић“

Још једна у низу донација ОШ „десанка Максимовић“ у износу од 30 000, 00 динара омогућила је куповину два микрофона и Активне звучне кутије од 400 W која ће осавременити и олакшати свакодневну наставу не само музичке културе, него и сваког другог предмета где је потребан добар звук. Кутија је лака за ношење из учионице у учионицу, а поред тога предност овог апарата над обичним звучницима је у томе што са њене задње стране постоје улази за три микрофона, бубице, лаптоп, телефон, таблет, флеш меморију, СД картицу и др. Кутија ће се користити за све манифестације у школи, типа трибина, представа и других свечаности које се одржавају у школским просторијама.

„Веома смо захвални експозитури банке „Сосијете женерал“ у Г. Милановцу , а посебно директору Зорану Цветићанину, само још једном у низу наших суграђана, који је препознао квалитет наше школе и изашао у сусрет остваривању наших циљева у осавремењивању наставе“, изјавила је Емина Ђурић, директор школе.

„Овом донацијом смо хтели да укажемо једно велико поштовање колективу ове школе на досадашњем раду и залагању. Са друге стране, ми као банка, донацијама које дајемо сваке године, показујемо коорпоративну одговорност и надам се да ћемо и у будуће имати лепу сарадњу. Свакако им желимо пуно успеха у даљем раду“, рекао је менаџер експозитуре „Сосијете женерал“ банке у нашем граду Зоран Цветићанин.