МајданШколске вести

Лепе вести из Мајдана!!!!!

Ученици Основне школе „Десанка Максимовић“, издвојено одељење Мајдан, почели су нову школску годину у реновираним учионицама, захваљујући доброј вољи и широкогрудости наших донатора.

У договору са пословодством предузећа Рудник и флотације „Рудник“ д.о.о. Рудник, Дарком Вукобратовићем, директором предузећа Contango d.o.o. и власником предузећа Рудник и Илић Ацом, генералним директором предузећа Рудник и флотације Рудник, у мајданској школи је замењена прозорска столарија на учионици, замењене су подне површине и ревилитализовани су зидови обе учионице и урађена је адаптација друге учионице за потребе наставе физичког васпитања, такође је решен проблем грејања у зимском периоду заменом дотрајале пећи.

Велики допринос реновирању школе у Мајдану дао је Жарко Савићевић, директор фирме „S-group“, која је финансирала реконструкцију дотрајале електроинсталацијске мреже уз стручну помоћ и консултацију Жељка Живчевића, директора Електродистрибуције Горњег Милановца.

Овом приликом се захваљујем свим људима добре воље који су учење и живот у школи учинили бољим и пријатнијим: Дарку Вукобратовићу, Илић Ацу, Данијели Огњановић (правник), Дубравки Томић (саветник за пословну комуникацију), Весни Вучковић (грађевински инжењер), Савићевић Жарку, Живчевић Жељку, Поповић Радиши.

Данас мајданска школа има деветоро ученика од предшколског до четвртог разреда и надам се да ће се уз моје залагање и залагање директорке Емине Ђурић број ученика из године у годину повећавати.

Свим колегама и ученицима желим срећан почетак школске године!

Учитељица Мијана Вучетић