Еко ћоше

Састанак координатора међународног програма „Еко-школе“

Дана, 20. 10. 2017. године, у Београду, одржан је Састанак координатора међународног програма „Еко-школе“. Еко – пакет конференција је почела у 10:00 часова, поздравним говором Александре Младеновић, организатором овог скупа. Затим су нам се обратили: проф. др Живота Радосављевић, Милена Табашевић – национални координатор међународног програма Еко-школе и приказала нам је досадашње резултате и најавила конкурс у школској 2017/2018.год.

Имали смо прилику да чујемо музички наступ штићеника Дома за лица ометена у развоју „Срце у Јабуци“. Након тога је уследила свечаност доделе Зелених застава и заједничко фотографисање.

После краће паузе скуп је поздравила и Љубица Наумовић, представник компаније Тетра Пак, а након њеног излагања Анђелка Михајлов – национални ментор за FEE програме у Србији и приказала нам је презентацију о штетном утицају живе на човека и природну средину.

Од 14:00-15:30 часова, еко.координатори појединих школа поднели су извештаје о свом раду. Ја сам представила нашу школу извештајем о Пројектном дану из 2017.године.

Састанак је завршен евалуацијом и разговором о будућој сарадњи.

Подносилац извештаја: Учитељица, Мирјана Вучетић еко-координатор