Школске вести

Ученици награђени на ликовном и литералном конкурсу ”Војник будућности”

У касарни „Војвода Радомир Путник“ војска Србије обележила је свој дан, 23. април.

Овом приликом одржана је свечаност којој су присуствовали представници локалне самоуправе, бивши команданти јединице, представници МУП-а, цркве, општине, јавних и и приватних предузећа, као и борачке и организације резервних војних старешина.

Награђени ученици наше школе, њихове учитељице и директор, такође су присуствовали свечаној смотри војника и старешина гарнизоног места у Горњем Милановцу, 21. априла.

Поводом обележавања Дана Војске Србије организован је конкурс ликовних и литералних радова на тему ” Војник будућности”. Током свечаности одржана је и додела награда победницима конкурса .

Најуспешнији на литерарном конкурсу били су ученици наше школе. Прво место освојила је Јана Пантић IV2, друго место Андреа Сарић IV2 и треће место ученица другог разреда из Сврачковаца, Нела Урошевић. На ликовном конкурсу треће место освојио је Божидар Стошић, ученик IV2 разреда. Награђеним ученицима су уручене дипломе и пригодни поклони.Ученици су били одушевљени присуством на једној оваквој свечаности и позивају и остале другаре да учествују у наградним конкурсима.

Учитељица Гордана Урошевић